Περιηγίσεις και αξιοθέατα στην Αγγλία

Πανέμορφα μέρη και τοπία στο Λονδίνο, Αγγλία και Σκωτία.Ποιά θέλετε να επισκευθείτε; Η Gift tours προσφέρει μοναδικά πακέτα εκδρομών σε Αγγλία και Σκωτία.Υπέροχο δωρο για τον ευατό σας ή κάποιο αγαπημένο σας άτομο.

Επισκευθείτε ταφεικό μνημείο Στόουνχεντζ (Stonehenge) και πάρτε μέρος στην ιστορική αναδρομή της Αγγλίας.Ταξιδεύστε στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο Εδινβούργο που εκεί δόθηκαν σημαντικότερες οι μάχες στην ιστορία όπου διαδραματίστικε και η γνωστή ταινεία Braveheart. Η περιήγηση με το λεωφορείο είναι ιδανική για όλους τους τουρίστες που αναζητούν το βέλτηστο πακέτο ξενάγησης για τις διακοπές τους .

Οι εκδρομές της gift-tours σας ταξιδεύουν στους σημαντικότερους και πιο must τουριστκούς προορισμούς όπως Λονδίνο, Αγγλία και Σκωτία. Οι εκδρομές μας μπορεί να είναι απλά μονοήμερες ή με ένα βράδυ διανυχτέρευση. Επιλέξτε τις περιηγήσεις/εκδρομές που προσφέρουμε. Απλά κάνοντας κλίκ στην αριστερή λίστας επιλογής. Η μέθοδος κράτησης είναι πολή εύκολη. Απλά διαλέξτε την εκδρομή που προτιμάτε και αμέσως μετά πατήστε στο ´Κρατήσεις' για να προχωρήσετε στην επιβεβαίωση της κράτηση σας.

Για ότιδηποτε σχετικό με τις εκδρομές και περιηγήσεις μας στο Λονδίνο, Αγγλία και Σκωτία μην διστάσετε να επικοινωνίστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτησηΕπικοινωνία

Σας ενδιαφέρει η περιήγηση? Κρατήσεις.